Lidt om tantepil

Jeg driver et økologisk landbrug med limousine kvæg og får sammen med min mand. Siden 2001 har jeg været bidt af pileflet. Jeg dyrker selv pilen, ca 15 forskelleige sorter. Jeg holder meget af at høste og sortere i løbet af vinteren.

Jeg har deltaget i mange kurser hos bl.a. Steen Madsen, Ane Lyngsgaard, AnneMette Hjørnholm og Tenja Skotte. Desuden har jeg gennemført grundforløbet i kurvmageri på Agnethe Diemers kurvmagerskole.

Jeg holder mest af at flette alle mulige former for brugskurve og fuglehuse. Jeg kan lide at arbejde med teknikker, former og farver. Ligeledes synes jeg, det er spændende at udvikle kurvene med henblik på den funktion, de nu skal have.

Jeg deltager i markeder og udstillinger og laver også kurve på bestilling. I er velkomne til at kontakte mig, hvis I har specielle ønsker.

Tantepil i kurven

Tantepil i kurven

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *